Publicaties

  • Digitale nieuwsbrief

Elke maand verschijnt onze digitale nieuwsbrief met het laatste nieuws. Hier kunt u onze meest recente  nieuwsbrief bekijken: juni 2020.

Wilt u onze nieuwsbrief ook ontvangen in uw mailbox? In de zijbalk aan de rechterkant van deze website kunt u zich inschrijven.

  • Vrije Ruimte

Vrije Ruimte verschijnt vijf keer per verenigingsjaar en wordt aan alle leden en begunstigers gratis toegestuurd. Vrije Ruimte geeft een overzicht van activiteiten van en voor leden en belangstellenden.

Eindredactie: Elsbeth Goettsch, bureau@vrijzinnigen.nl.

Het april nummer was helaas al bij de drukker toen wij werden ingehaald door het coronavirus. Daardoor konden wij niet de agenda verwijderen en het uitstel van onze jubileumdag melden. De dag vindt plaats op 31 oktober 2020 zelfde tijd en plaats.

U kunt door uw cursor te bewegen in het zwarte vlak onder de omslag een keuze maken hoe u Vrije Ruimte wilt lezen.

Opzoomerlezing 2019

Vrijzinnig zijn in tijden van onbehagen. Helpt dat?

 

Voor € 5 kunt u de de publicatie Vrijzinnig zijn in tijden van onbehagen. Helpt dat? bestellen bij het landelijk bureau. In haar Opzoomerlezing 2019 gaat Jeanne Traas in op de betekenis van het vrijzinnige denken in onze tijd. Wat kan vrijzinnigheid bijdragen om het maatschappelijke onbehagen te verminderen.

Meer informatie

Veelgestelde vragen 
Missie en Visie