Brainwashfestival digitaal

Zeven toonaangevende denkers gaan in op de meest urgente vragen van vandaag op ons allereerste online festival: Brainwash Digital van 16-18 oktober 2020. Omdat de behoefte aan innovatieve ideeën en frisse perspectieven nog nooit zo dringend is geweest.

Bekende denkers

Stem af op gesprekken met Martha Nussbaum, Jia Tolentino, Layla F. Saad, Srećko Horvat, Michael Sandel, Samantha Power en Richard Sennett. Met deze wereldberoemde line-up gaan we verder dan de cascade van nieuwskoppen en dagelijkse statistieken om de enorme ideologische en politieke impact van de crisis te ontdekken en toekomstige scenario’s te verkennen.

Wat kunnen we doen?

Wat zijn onze waarden in een post-pandemische wereld? Hoe moeten we zowel ons persoonlijke leven als ons openbaar beleid veranderen? Wat gedaan kan worden? Vraagt de groeiende kloof tussen arm en rijk een radicale herziening van onze economie? Eindigt ons gevoel voor moraliteit bij onze landsgrenzen? Door deze en meer essentiële vragen te gebruiken, nodigen de sprekers u uit om het systeem te heroverwegen om een betere wereld te maken.

Meer informatie op de website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *